Adviespraktijk Gebouwen

M-TRiX Installatie Adviseurs vertegenwoordigt binnen de Adviespraktijk Gebouwen de functie van installatie expert.

De Adviespraktijk gebouwen is gespecialiseerd in het oplossen van leegstandsvraagstukken van vastgoed.

Bij de Adviespraktijk Gebouwen vindt u alle benodigde gebouwen-expertise. Alle aangesloten experts hebben minimaal tien jaar relevante ervaring en komen uit zeer diverse vakgebieden (van fiscaal tot en met constructies, van geluid- en brandveiligheid tot en met asbest).
Binnen de adviespraktijk vervult Matrix Installatie Adviseurs BV de rol van expert van installaties

Adviespraktijk Gebouwen is begin dit jaar opgericht door ir. André Verschoor. Het doel van deze organisatie is om mensen multidisciplinair te adviseren over hun gebouw(en). Er zijn diverse expertbedrijven aangesloten vanuit verschillende vakgebieden, zoals fiscalisten, bouwfysici, communicatiedeskundigen, constructeurs, juristen en duurzaamheidsspecialisten.
De doelgroep van dit initiatief zijn gebouweigenaren en vastgoedbeheerders die (leegstaande) gebouwen en kantoren willen (her)ontwikkelen. Er wordt hierbij vooral gekeken naar renovatie en duurzaamheid als belangrijke thema’s. Deskundigen die aangesloten zijn bij Adviespraktijk Gebouwen kunnen ingeschakeld worden voor projectmatig advies. Afgestemd op het project wordt het juiste team van experts samengesteld.
 

http://adviespraktijkgebouwen.nl/

>

Meer weten over onze unieke aanpak?
Neem CONTACT met ons op!

Wij denken met u mee zonder de
verplichting tot vervolgafspraken.

Kennis moet immers gedeeld worden.