ROC B2B

Het ROC B2B is in 1984 ontstaan vanuit de Business Club van Heracles Almelo en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Business Club van Twente. Deze onafhankelijkheid vinden wij belangrijk om onze deelnemers een zo goed mogelijke omgeving te bieden elkaar te ontmoeten, elkaar te versterken, de regio Twente te versterken en geen rekening te hoeven houden met gelieerde belangen.

Met ongeveer 160 deelnemers wordt de deelnemers een interessant netwerk geboden en worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij netwerken, kennisoverdracht en inspiratie voor ondernemers voorop staan.
De  deelnemers vormen een goede mix van MKB ondernemers, grote ondernemers en overheden. Slechts eigenaren en eindbeslissers kunnen deelnemer worden van het ROC B2B, op deze wijze wordt een hoog niveau en kwaliteit van bijeenkomsten gegarandeerd.

De gemiddeld 14 bijeenkomsten per jaar zijn een mix van zakelijke thema’s, actualiteit, feest op zijn tijd en een warme omgeving waarbij hardwerkende ondernemers en hun partners een gevoel van vriendschap onderling kunnen delen.   

>

Meer weten over onze unieke aanpak?
Neem CONTACT met ons op!

Wij denken met u mee zonder de
verplichting tot vervolgafspraken.

Kennis moet immers gedeeld worden.