Z&PV de Veene

Zwem- en poloclub de Veene is de watersportvereniging van Almelo, Wierden en omstreken.
Zwemmen is voor jong en oud een goede manier om lichamelijk in conditie te blijven.
Daarnaast geeft het veel deelnemers een sociale structuur welke ten goede komt aan de samenleving.

De Veene is in 2003 ontstaan vanuit de twee zwemverenigingen in Almelo en Wierden. Daardoor verzorgt Z&PV De Veene voor de jongste sporters die na het behalen van hun zwemdiploma lid worden van De Veene zowel trainingen in Sportcomplex Het Sportpark te Almelo als in Zwembad De Kolk te Wierden.

Z&PV De Veene richt zich voor het zwemmen en waterpolo op de breedtesport onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Er is een hele brede groep sporters die graag een baantje wil zwemmen of een bal wil gooien. Dat kan bij De Veene. Naast het zwemmen en waterpolo worden er ook veel andere activiteiten in clubverband georganiseerd.

En natuurlijk zijn er selectiegroepen, die zowel op het gebied van zwemmen als waterpolo, meedoen in een landelijke of regionale competitie. We zijn trots op de goede resultaten die behaald worden door individuele zwemmers, de gehele zwemploeg en de vele waterpoloteams die actief zijn. Vanuit het bestuur en de sponsorcommissie zal daar waar mogelijk topsport ondersteund worden. Voor financiële ondersteuning van de breedtesport en topsport beschikt Z&PV De Veene over een actieve Businessclub.

 

De Veene

>

Meer weten over onze unieke aanpak?
Neem CONTACT met ons op!

Wij denken met u mee zonder de
verplichting tot vervolgafspraken.

Kennis moet immers gedeeld worden.